izpis_h1_title_alt

Predelava grozdja : študijsko gradivo teoretičnih laboratorijskih vaj za študente pri predmetu Tehnologije predelave sadja, vrtnin, poljščin in grozdja
ID Košmerl, Tatjana (Author)

.pdfPDF - Presentation file, Download (6,16 MB)
MD5: 4B1C3090977916222CEE4B52F7C7486C

Language:Slovenian
Keywords:vinarstvo, vino, laboratorijska oprema, senzorična analiza, senzorične lastnosti
Typology:2.05 - Other Educational Material
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Year:2020
Number of pages:1 spletni vir (1 datoteka PDF (98 str.))
PID:20.500.12556/RUL-126083 This link opens in a new window
UDC:663.252:543.2/.9
COBISS.SI-ID:44446723 This link opens in a new window
Publication date in RUL:12.04.2021
Views:966
Downloads:145
Metadata:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
Similar works from other Slovenian collections:

Back