izpis_h1_title_alt

Karakterizacija slovenskega lipovega, smrekovega, hojevega in gozdnega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
Lilek, Nataša (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_lilek_natasa.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, slovenski med, lipov med, smrekov med, hojev med, gozdni med, vsebnost vode, vsebnost saharoze, vsebnost skupnih kislin, vsebnost prostih kislin, vsebnost laktonov, vrednost pH, diastazno število, specifična električna prevodnost, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[N. Lilek]
Št. strani:X, 49 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:638.162:638.165.8(043)=163.6
COBISS.SI-ID:3464568 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:525
Število prenosov:208
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:honeys, Slovenian honeys, lime honey, spruce honey, fir honey, forest honeys, content of water, content of sucrose, content of total acids, content of free acids, content of lactones, pH value, diastase number, electrical conductivity, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj