izpis_h1_title_alt

Tehnologija izdelave kuhanega sira : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
Preša, Urška (Avtor), Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Perko, Bogdan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (791,41 KB)
MD5: CF3944361CE4AA13DB3FEFC56D681E13
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, kuhani siri, tehnologija, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[U. Preša]
Št. strani:X, 38 f.
UDK:637.3(043.2)=163.6
COBISS.SI-ID:3008648 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:149
Število prenosov:39
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Technology of cooked cheese production : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj