Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Tehnologija izdelave kuhanega sira : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID
Preša, Urška
(
Avtor
),
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Perko, Bogdan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(791,41 KB)
MD5: CF3944361CE4AA13DB3FEFC56D681E13
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
kuhani siri
,
tehnologija
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[U. Preša]
Leto izida:
2012
Št. strani:
X, 38 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123968
UDK:
637.3(043.2)=163.6
COBISS.SI-ID:
3008648
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1085
Število prenosov:
95
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Technology of cooked cheese production : graduation thesis, higher professional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj