izpis_h1_title_alt

Tehnologija izdelave kuhanega sira : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Preša, Urška (Avtor), ID Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Perko, Bogdan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (791,41 KB)
MD5: CF3944361CE4AA13DB3FEFC56D681E13

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, kuhani siri, tehnologija, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Preša]
Leto izida:2012
Št. strani:X, 38 f.
PID:20.500.12556/RUL-123968 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3(043.2)=163.6
COBISS.SI-ID:3008648 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:693
Število prenosov:70
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Technology of cooked cheese production : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj