Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodatka selena, vitaminov E in C ter rastlinskih polifenolov na oksidativni status pitovnih piščancev : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Ogorevc, Primož
(
Avtor
),
ID
Rezar, Vida
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Levart, Alenka
(
Komentor
),
ID
Salobir, Janez
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,40 MB)
MD5: E351B2A61F9A9E2CADA347A3F4B6EAE7
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
perutnina
,
pitovni piščanci
,
prehrana živali
,
krmni dodatki
,
selen
,
vitamin E
,
vitamin C
,
oksidativni status
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Ogorevc]
Leto izida:
2016
Št. strani:
VIII, 46 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123914
UDK:
636.5.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:
3762312
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
937
Število prenosov:
128
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effects of dietary supplementation with selenium, vitamins E, C and polyphenols on oxidative status of broilers : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj