izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka selena, vitaminov E in C ter rastlinskih polifenolov na oksidativni status pitovnih piščancev : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Ogorevc, Primož (Avtor), ID Rezar, Vida (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Salobir, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,40 MB)
MD5: E351B2A61F9A9E2CADA347A3F4B6EAE7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, krmni dodatki, selen, vitamin E, vitamin C, oksidativni status, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Ogorevc]
Leto izida:2016
Št. strani:VIII, 46 f.
PID:20.500.12556/RUL-123914 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:3762312 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:626
Število prenosov:72
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effects of dietary supplementation with selenium, vitamins E, C and polyphenols on oxidative status of broilers : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj