Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv letnika na vsebnost sladkorjev in kislin v medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kozlar, Sandra
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(621,88 KB)
MD5: 45FE378AA62F0B24B811490DF830C3F2
PID:
20.500.12556/rul/453a067b-2332-416d-bf36-e8be8c8f4dc0
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
med
,
slovenski med
,
kemijska sestava
,
saharoza
,
organske kisline
,
laktoni
,
pH
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
specifični kot zasuka
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Kozlar]
Leto izida:
2007
Št. strani:
X, 81 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1239
UDK:
638.16:543.61:544.1
COBISS.SI-ID:
3385208
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1899
Število prenosov:
328
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The effect of vintage on the content of sugar and acids in honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
honeys
,
Slovenian honey
,
chemical composition
,
saccharose
,
organic acids
,
lactones
,
pH
,
physico-chemical properties
,
specific rotation
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj