izpis_h1_title_alt

Vpliv letnika na vsebnost sladkorjev in kislin v medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kozlar, Sandra (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (621,88 KB)
MD5: 45FE378AA62F0B24B811490DF830C3F2
PID: 20.500.12556/rul/453a067b-2332-416d-bf36-e8be8c8f4dc0

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, slovenski med, kemijska sestava, saharoza, organske kisline, laktoni, pH, fizikalno-kemijske lastnosti, specifični kot zasuka
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Kozlar]
Leto izida:2007
Št. strani:X, 81 f.
PID:20.500.12556/RUL-1239 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.16:543.61:544.1
COBISS.SI-ID:3385208 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1492
Število prenosov:304
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effect of vintage on the content of sugar and acids in honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, Slovenian honey, chemical composition, saccharose, organic acids, lactones, pH, physico-chemical properties, specific rotation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj