Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Biološka vrednost beljakovin bučnih pogač po dodatku ene ali več limitirajočih aminokislin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Marič, Maja
(
Avtor
),
ID
Pirman, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Orešnik, Andrej
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(289,64 KB)
MD5: 0472E1372202C9290A6EB85D15A61718
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živinoreja
,
prehrana živali
,
bučne pogače
,
biološka vrednost
,
beljakovine
,
aminokisline
,
laboratorijske podgane
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Marič]
Leto izida:
2009
Št. strani:
VIII, 39 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123880
UDK:
636.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:
2550664
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1376
Število prenosov:
80
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Biological value of pumpkin seed cake protein after limiting amino acids supplementation : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj