izpis_h1_title_alt

Biološka vrednost beljakovin bučnih pogač po dodatku ene ali več limitirajočih aminokislin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Marič, Maja (Avtor), ID Pirman, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Orešnik, Andrej (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (289,64 KB)
MD5: 0472E1372202C9290A6EB85D15A61718

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živinoreja, prehrana živali, bučne pogače, biološka vrednost, beljakovine, aminokisline, laboratorijske podgane, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Marič]
Leto izida:2009
Št. strani:VIII, 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-123880 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:2550664 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:890
Število prenosov:60
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Biological value of pumpkin seed cake protein after limiting amino acids supplementation : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj