izpis_h1_title_alt

Vpliv taninov na tvorbo kratkoverižnih maščobnih kislin in metana pri in vitro fermentaciji v vampnem soku : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kos, Tina (Avtor), ID Lavrenčič, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Salobir, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,05 MB)
MD5: 1E83E914FDD4645256FF7D7E81380291

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana živali, tanini, in vitro fermentacija, hlapne maščobne kisline, ocetna kislina, propionska kislina, maslena kislina, metan, vamp, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Kos]
Leto izida:2007
Št. strani:XI, 66 f.+ priloge
PID:20.500.12556/RUL-123834 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:2064776 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:784
Število prenosov:76
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of tannins on volatile fatty acids and methane production in in vitro fermentation in rumen fluid : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj