izpis_h1_title_alt

Predstavitev lokalno tipičnih jedi na območju Prlekije : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Klemenčič, Mateja (Avtor), ID Osterc, Jože (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Klopčič, Marija (Komentor), ID Juvančič, Luka (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,52 MB)
MD5: 1E8673B19902797987DF35D830D1E7CC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:lokalno tipične jedi, sheme kakovosti, geografska označba, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Klemenčič]
Leto izida:2011
Št. strani:X, 48 f.
PID:20.500.12556/RUL-123811 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641(043.2)=163.6
COBISS.SI-ID:2992008 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:582
Število prenosov:69
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Presentation of locally typical dishes of Prlekija region : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj