Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Predstavitev lokalno tipičnih jedi na območju Prlekije : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID
Klemenčič, Mateja
(
Avtor
),
ID
Osterc, Jože
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Klopčič, Marija
(
Komentor
),
ID
Juvančič, Luka
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,52 MB)
MD5: 1E8673B19902797987DF35D830D1E7CC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
lokalno tipične jedi
,
sheme kakovosti
,
geografska označba
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Klemenčič]
Leto izida:
2011
Št. strani:
X, 48 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123811
UDK:
641(043.2)=163.6
COBISS.SI-ID:
2992008
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
868
Število prenosov:
84
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Presentation of locally typical dishes of Prlekija region : graduation thesis, higher professional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj