izpis_h1_title_alt

Primerjava vsebnosti maščobnih kislin v mleku in sirih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kević, Miroslav (Avtor), ID Lavrenčič, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Čanžek Majhenič, Andreja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (425,21 KB)
MD5: E3F975C492EC24F4FFFE9C5A69DEC143

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, mlečni izdelki, siri, sestava, maščobne kisline, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Kević]
Leto izida:2016
Št. strani:VIII, 49 f.
PID:20.500.12556/RUL-123806 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:3779720 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:556
Število prenosov:70
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Comparison of milk and cheese fatty acid composition : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj