Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Primerjava vsebnosti maščobnih kislin v mleku in sirih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kević, Miroslav
(
Avtor
),
ID
Lavrenčič, Andrej
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Levart, Alenka
(
Komentor
),
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(425,21 KB)
MD5: E3F975C492EC24F4FFFE9C5A69DEC143
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mleko
,
mlečni izdelki
,
siri
,
sestava
,
maščobne kisline
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Kević]
Leto izida:
2016
Št. strani:
VIII, 49 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123806
UDK:
637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:
3779720
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
940
Število prenosov:
91
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Comparison of milk and cheese fatty acid composition : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj