izpis_h1_title_alt

Opis postopka izdelave sira Mohant - sir z geografskim poreklom : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Juhant, Grega (Avtor), ID Perko, Bogdan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rogelj, Irena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,41 MB)
MD5: 2F146CC82F72239D8BFAE70B6664042A

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, siri, Mohant, tehnologija, geografsko poreklo, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[G. Juhant]
Leto izida:2009
Št. strani:XII, 53 f., [9] f. prilog
PID:20.500.12556/RUL-123794 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:2441864 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:871
Število prenosov:93
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Production process of Mohant cheese - cheese of geographical origin : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj