Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Opis postopka izdelave sira Mohant - sir z geografskim poreklom : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID
Juhant, Grega
(
Avtor
),
ID
Perko, Bogdan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Rogelj, Irena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,41 MB)
MD5: 2F146CC82F72239D8BFAE70B6664042A
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
siri
,
Mohant
,
tehnologija
,
geografsko poreklo
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[G. Juhant]
Leto izida:
2009
Št. strani:
XII, 53 f., [9] f. prilog
PID:
20.500.12556/RUL-123794
UDK:
637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:
2441864
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1318
Število prenosov:
135
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Production process of Mohant cheese - cheese of geographical origin : graduation thesis, higher professional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj