izpis_h1_title_alt

Opis postopka izdelave sira Mohant - sir z geografskim poreklom : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
Juhant, Grega (Avtor), Perko, Bogdan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Rogelj, Irena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,41 MB)
MD5: 2F146CC82F72239D8BFAE70B6664042A
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, siri, Mohant, tehnologija, geografsko poreklo, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[G. Juhant]
Št. strani:XII, 53 f., [9] f. prilog
UDK:637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:2441864 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:127
Število prenosov:33
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Production process of Mohant cheese - cheese of geographical origin : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj