izpis_h1_title_alt

Opis posebnih značilnosti slovenskih tradicionalnih sirov in določanje ACE-inhibitornih peptidov v siru tolminc in bovškem siru : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Debevc, Laura (Avtor), ID Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Tompa, Gorazd (Komentor), ID Perko, Bogdan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,13 MB)
MD5: 6B5D237F4BB70FF1A4CD2D23204CE4A8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, tradicionalni siri, tolminc, bovški sir, peptidi, ACE-inhibitorna aktivnost, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Debevc]
Leto izida:2011
Št. strani:X, 67 f.
PID:20.500.12556/RUL-123715 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:2966152 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1023
Število prenosov:75
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Description of the specific characteristics of Slovenian traditional cheeses and detection of ACE-inhibitory peptides in the Tolminc and Bovški cheeses : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj