Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Opis posebnih značilnosti slovenskih tradicionalnih sirov in določanje ACE-inhibitornih peptidov v siru tolminc in bovškem siru : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Debevc, Laura
(
Avtor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Tompa, Gorazd
(
Komentor
),
ID
Perko, Bogdan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,13 MB)
MD5: 6B5D237F4BB70FF1A4CD2D23204CE4A8
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
tradicionalni siri
,
tolminc
,
bovški sir
,
peptidi
,
ACE-inhibitorna aktivnost
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[L. Debevc]
Leto izida:
2011
Št. strani:
X, 67 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123715
UDK:
637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:
2966152
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1023
Število prenosov:
75
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Description of the specific characteristics of Slovenian traditional cheeses and detection of ACE-inhibitory peptides in the Tolminc and Bovški cheeses : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj