Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Primerjava pitovnih in klavnih lastnosti treh genotipov piščancev : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID
Bizant, Katja
(
Avtor
),
ID
Holcman, Antonija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Terčič, Dušan
(
Komentor
),
ID
Horvat, Simon
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(649,92 KB)
MD5: D7FCD055DFDCA3BED8320559883689F3
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
perutnina
,
pitovni piščanci
,
pitovne lastnosti
,
klavne lastnosti
,
genotip
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Bizant]
Leto izida:
2009
Št. strani:
IX, 33 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123681
UDK:
636.5:637.5(043.2)
COBISS.SI-ID:
2589576
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1796
Število prenosov:
126
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Comparison of fattening and carcass traits in three chicken genotypes : graduation thesis, higher professional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj