izpis_h1_title_alt

Primerjava pitovnih in klavnih lastnosti treh genotipov piščancev : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Bizant, Katja (Avtor), ID Holcman, Antonija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Terčič, Dušan (Komentor), ID Horvat, Simon (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (649,92 KB)
MD5: D7FCD055DFDCA3BED8320559883689F3

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutnina, pitovni piščanci, pitovne lastnosti, klavne lastnosti, genotip, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Bizant]
Leto izida:2009
Št. strani:IX, 33 f.
PID:20.500.12556/RUL-123681 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5:637.5(043.2)
COBISS.SI-ID:2589576 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1795
Število prenosov:126
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Comparison of fattening and carcass traits in three chicken genotypes : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj