izpis_h1_title_alt

Vpliv mlečnosti in razmerja med maščobami, in beljakovinami v mleku na dobo med telitvama pri kravah molznicah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Biderman, Andreja (Avtor), ID Verbič, Jože (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Lavrenčič, Andrej (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (677,17 KB)
MD5: BC83E6FFE4CBC5211802FF985ECD265B

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:govedo, krave, molznice, mlečnost, mleko, sestava, maščobe, beljakovine, razmerje, reprodukcija, plodnost, doba med telitvama, laktacija, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Biderman]
Leto izida:2007
Št. strani:IX, 45 f.
PID:20.500.12556/RUL-123679 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.2:637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:2067080 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:842
Število prenosov:113
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effect of milk yield and milk fat to protein ratio on the calving interval in dairy cows : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj