Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv mlečnosti in razmerja med maščobami, in beljakovinami v mleku na dobo med telitvama pri kravah molznicah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Biderman, Andreja
(
Avtor
),
ID
Verbič, Jože
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Lavrenčič, Andrej
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(677,17 KB)
MD5: BC83E6FFE4CBC5211802FF985ECD265B
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
govedo
,
krave
,
molznice
,
mlečnost
,
mleko
,
sestava
,
maščobe
,
beljakovine
,
razmerje
,
reprodukcija
,
plodnost
,
doba med telitvama
,
laktacija
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Biderman]
Leto izida:
2007
Št. strani:
IX, 45 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123679
UDK:
636.2:637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:
2067080
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1185
Število prenosov:
128
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The effect of milk yield and milk fat to protein ratio on the calving interval in dairy cows : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj