izpis_h1_title_alt

Maščobnokislinska sestava mleka in ocena oskrbe slovenskih porabnikov z maščobnimi kislinami iz mleka in mlečnih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Voljč, Mojca (Avtor), ID Lavrenčič, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Rogelj, Irena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (573,21 KB)
MD5: AAE4AFF8C4B5ADE5B0CDD2B09BC592BC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, sestava, maščobne kisline, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Voljč]
Leto izida:2007
Št. strani:X, 65 f.
PID:20.500.12556/RUL-123603 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:2065800 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:633
Število prenosov:73
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Fatty acid composition of milk and estimated contribution of milk and milk products to the supply of fatty acids in Slovenian consumers : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj