Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Maščobnokislinska sestava mleka in ocena oskrbe slovenskih porabnikov z maščobnimi kislinami iz mleka in mlečnih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Voljč, Mojca
(
Avtor
),
ID
Lavrenčič, Andrej
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Levart, Alenka
(
Komentor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(573,21 KB)
MD5: AAE4AFF8C4B5ADE5B0CDD2B09BC592BC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mleko
,
sestava
,
maščobne kisline
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Voljč]
Leto izida:
2007
Št. strani:
X, 65 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123603
UDK:
637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:
2065800
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
966
Število prenosov:
82
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Fatty acid composition of milk and estimated contribution of milk and milk products to the supply of fatty acids in Slovenian consumers : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj