Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Stabilnost jogurtovega solatnega preliva : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Šalej, Ajda
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Smole Možina, Sonja
(
Komentor
),
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1021,48 KB)
MD5: 8C64BA7BCC2499BE28A54653DA62E83C
PID:
20.500.12556/rul/dbe40d24-a04e-4e8a-b1d9-d0a62e0660ae
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
emulzije
,
stabilnost emulzij
,
solatni prelivi
,
jogurtovi solatni prelivi
,
stabilizatorji
,
skladiščenje
,
senzorična kakovost
,
mikrobiološka kakovost
,
reološke lastnosti
,
viskoznost
,
tekstura
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Šalej]
Leto izida:
2007
Št. strani:
IX, 66 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1235
UDK:
664.34:637.147:532.135:579.67:543.9
COBISS.SI-ID:
3380600
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1926
Število prenosov:
364
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The stability of yogurt salad dressing : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
emulsions
,
emulsion stability
,
salad dressings
,
yogurt salad dressings
,
stabilisers
,
storage
,
sensory properties
,
microbiological quality
,
rheological properties
,
viscosity
,
texture
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj