izpis_h1_title_alt

Stabilnost jogurtovega solatnega preliva : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Šalej, Ajda (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Smole Možina, Sonja (Komentor), ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1021,48 KB)
MD5: 8C64BA7BCC2499BE28A54653DA62E83C
PID: 20.500.12556/rul/dbe40d24-a04e-4e8a-b1d9-d0a62e0660ae

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:emulzije, stabilnost emulzij, solatni prelivi, jogurtovi solatni prelivi, stabilizatorji, skladiščenje, senzorična kakovost, mikrobiološka kakovost, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Šalej]
Leto izida:2007
Št. strani:IX, 66 f.
PID:20.500.12556/RUL-1235 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.34:637.147:532.135:579.67:543.9
COBISS.SI-ID:3380600 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1926
Število prenosov:364
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The stability of yogurt salad dressing : graduation thesis, university studies
Ključne besede:emulsions, emulsion stability, salad dressings, yogurt salad dressings, stabilisers, storage, sensory properties, microbiological quality, rheological properties, viscosity, texture

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj