Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Stabilnost jogurtovega solatnega preliva : diplomsko delo, univerzitetni študij
Šalej, Ajda
(
Avtor
),
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
Smole Možina, Sonja
(
Komentor
),
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_salej_ajda.pdf
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
emulzije
,
stabilnost emulzij
,
solatni prelivi
,
jogurtovi solatni prelivi
,
stabilizatorji
,
skladiščenje
,
senzorična kakovost
,
mikrobiološka kakovost
,
reološke lastnosti
,
viskoznost
,
tekstura
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo (m5)
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2007
Založnik:
[A. Šalej]
Št. strani:
IX, 66 f.
Kraj:
Ljubljana
UDK:
664.34:637.147:532.135:579.67:543.9
COBISS.SI-ID:
3380600
Število ogledov:
441
Število prenosov:
155
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
emulsions
,
emulsion stability
,
salad dressings
,
yogurt salad dressings
,
stabilisers
,
storage
,
sensory properties
,
microbiological quality
,
rheological properties
,
viscosity
,
texture
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj