Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv tehnološke faze predelave grozdja na kemijske in senzorične lastnosti vina sorte rebula : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Jakob, Petra
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(406,95 KB)
MD5: 16507951022D94124BD049F46968F062
PID:
20.500.12556/rul/dcb2fc9c-54d2-49a7-a8af-87a261f6819c
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
kultivar Rebula
,
mošt
,
belo vino
,
kratkotrajna maceracija
,
tehnologija "pelliculaire"
,
kemijska sestava mošta
,
kemijska sestava vina
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Jakob]
Leto izida:
2007
Št. strani:
X, 62 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1232
UDK:
663.221:663.252.2:543:663.253
COBISS.SI-ID:
3379576
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2040
Število prenosov:
385
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of technological phase of grape processing on chemical and sensory properties of wine from variety Rebula : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
cv. Rebula
,
musts
,
winemaking
,
immediate procedure
,
maceration
,
"pelliculaire" technology
,
chemical parameters
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj