izpis_h1_title_alt

Vpliv tehnološke faze predelave grozdja na kemijske in senzorične lastnosti vina sorte rebula : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Jakob, Petra (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (406,95 KB)
MD5: 16507951022D94124BD049F46968F062
PID: 20.500.12556/rul/dcb2fc9c-54d2-49a7-a8af-87a261f6819c

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, kultivar Rebula, mošt, belo vino, kratkotrajna maceracija, tehnologija "pelliculaire", kemijska sestava mošta, kemijska sestava vina, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Jakob]
Leto izida:2007
Št. strani:X, 62 f.
PID:20.500.12556/RUL-1232 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.252.2:543:663.253
COBISS.SI-ID:3379576 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2040
Število prenosov:385
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of technological phase of grape processing on chemical and sensory properties of wine from variety Rebula : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, cv. Rebula, musts, winemaking, immediate procedure, maceration, "pelliculaire" technology, chemical parameters, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj