izpis_h1_title_alt

Vpliv glukoze in temperature na produkcijo biološko aktivnih snovi v vodnih ekstraktih nekaterih halofilnih in halotolerantnih gliv redu Dothideales in izbranih kvasovk : diplomsko delo
Rappl, Iva (Avtor), Sepčić, Kristina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Gunde-Cimerman, Nina (Komentor), Ambrožič, Jerneja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (429,62 KB)
MD5: 1047781FA932D89B0F8E38734F8281F3
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:halofilne in halotolerantne glive, naravni produkti, vodni ekstrakti, hemoliza, inhibicija acetilholinesteraze, protibakterijska aktivnost, hemaglutinacija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[I. Rappl]
Št. strani:X, 61 f.
UDK:577.2:579:582.28(043.2)
COBISS.SI-ID:2346063 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:158
Število prenosov:37
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of glucose and temperature on production of biologically active substances in water extracts of some halophilic and halotolerant fungi from order Dothideales and chosen yeasts
Ključne besede:halophile and halotolerant fungi, natural products, water extracts, hemolysis, acetylcholinesterase inhibition, antibacterial activity, hemagglutination

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj