Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv glukoze in temperature na produkcijo biološko aktivnih snovi v vodnih ekstraktih nekaterih halofilnih in halotolerantnih gliv redu Dothideales in izbranih kvasovk : diplomsko delo
ID
Rappl, Iva
(
Avtor
),
ID
Sepčić, Kristina
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Gunde-Cimerman, Nina
(
Komentor
),
ID
Ambrožič, Jerneja
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(429,62 KB)
MD5: 1047781FA932D89B0F8E38734F8281F3
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
halofilne in halotolerantne glive
,
naravni produkti
,
vodni ekstrakti
,
hemoliza
,
inhibicija acetilholinesteraze
,
protibakterijska aktivnost
,
hemaglutinacija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[I. Rappl]
Leto izida:
2011
Št. strani:
X, 61 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123181
UDK:
577.2:579:582.28(043.2)
COBISS.SI-ID:
2346063
Datum objave v RUL:
18.12.2020
Število ogledov:
987
Število prenosov:
97
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of glucose and temperature on production of biologically active substances in water extracts of some halophilic and halotolerant fungi from order Dothideales and chosen yeasts
Ključne besede:
halophile and halotolerant fungi
,
natural products
,
water extracts
,
hemolysis
,
acetylcholinesterase inhibition
,
antibacterial activity
,
hemagglutination
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj