izpis_h1_title_alt

Mutageno in genotoksično delovanje izvlečkov, izoliranih iz pečenega piščančjega mesa : diplomsko delo
ID Kopčavar, Ana (Avtor), ID Sepčić, Kristina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Žegura, Bojana (Komentor), ID Filipič, Metka (Član komisije za zagovor), ID Drobne, Damjana (Član komisije za zagovor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,89 MB)
MD5: E7BB61C22A2C69C2049E110EDD3D8637

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:piščančje meso
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Kopčavar]
Leto izida:2011
Št. strani:IX, 87 f.
PID:20.500.12556/RUL-123174 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577(043.2)
COBISS.SI-ID:2459215 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:18.12.2020
Število ogledov:622
Število prenosov:71
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Mutagenic and genotoxic activity of the extracts isolated from roasted chicken meat

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj