Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Mutageno in genotoksično delovanje izvlečkov, izoliranih iz pečenega piščančjega mesa : diplomsko delo
ID
Kopčavar, Ana
(
Avtor
),
ID
Sepčić, Kristina
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Žegura, Bojana
(
Komentor
),
ID
Filipič, Metka
(
Član komisije za zagovor
),
ID
Drobne, Damjana
(
Član komisije za zagovor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,89 MB)
MD5: E7BB61C22A2C69C2049E110EDD3D8637
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
piščančje meso
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Kopčavar]
Leto izida:
2011
Št. strani:
IX, 87 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123174
UDK:
577(043.2)
COBISS.SI-ID:
2459215
Datum objave v RUL:
18.12.2020
Število ogledov:
910
Število prenosov:
88
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Mutagenic and genotoxic activity of the extracts isolated from roasted chicken meat
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj