izpis_h1_title_alt

Fenotipske in genotipske lastnosti sevov vrste Escherichia coli izoliranih iz vzorcev živil : diplomsko delo
Trontelj, Sara (Avtor), Ambrožič, Jerneja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Žgur-Bertok, Darja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,75 MB)
MD5: F817C3C102D98989E7969E88553FA9BD
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Escherichia coli, Buttiauxella, filogenetske skupine, filogenetske podskupine, virulentni dejavniki, občutljivost za protimikrobne snovi, PCR
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[S. Trontelj]
Št. strani:XIV, 99 f., pril.
UDK:579.842.11(043.2)
COBISS.SI-ID:2238799 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:87
Število prenosov:27
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Phenotypic and genotypic characteristics of Escherichia coli strains isolated from food samples : univerzitetni študij
Ključne besede:Escherichia coli, Buttiauxella, phylogenetic groups, phylogenetic subgroups, virulence factors, antimicrobial susceptibility, PCR

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj