izpis_h1_title_alt

Fenotipske in genotipske lastnosti sevov vrste Escherichia coli izoliranih iz vzorcev živil : diplomsko delo
ID Trontelj, Sara (Avtor), ID Ambrožič, Jerneja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Žgur-Bertok, Darja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,75 MB)
MD5: F817C3C102D98989E7969E88553FA9BD

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Escherichia coli, Buttiauxella, filogenetske skupine, filogenetske podskupine, virulentni dejavniki, občutljivost za protimikrobne snovi, PCR
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Trontelj]
Leto izida:2010
Št. strani:XIV, 99 f., pril.
PID:20.500.12556/RUL-123163 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.842.11(043.2)
COBISS.SI-ID:2238799 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:18.12.2020
Število ogledov:1192
Število prenosov:88
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Phenotypic and genotypic characteristics of Escherichia coli strains isolated from food samples : univerzitetni študij
Ključne besede:Escherichia coli, Buttiauxella, phylogenetic groups, phylogenetic subgroups, virulence factors, antimicrobial susceptibility, PCR

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj