Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Fenotipske in genotipske lastnosti sevov vrste Escherichia coli izoliranih iz vzorcev živil : diplomsko delo
ID
Trontelj, Sara
(
Avtor
),
ID
Ambrožič, Jerneja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Žgur-Bertok, Darja
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,75 MB)
MD5: F817C3C102D98989E7969E88553FA9BD
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
Escherichia coli
,
Buttiauxella
,
filogenetske skupine
,
filogenetske podskupine
,
virulentni dejavniki
,
občutljivost za protimikrobne snovi
,
PCR
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Trontelj]
Leto izida:
2010
Št. strani:
XIV, 99 f., pril.
PID:
20.500.12556/RUL-123163
UDK:
579.842.11(043.2)
COBISS.SI-ID:
2238799
Datum objave v RUL:
18.12.2020
Število ogledov:
1192
Število prenosov:
88
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Phenotypic and genotypic characteristics of Escherichia coli strains isolated from food samples : univerzitetni študij
Ključne besede:
Escherichia coli
,
Buttiauxella
,
phylogenetic groups
,
phylogenetic subgroups
,
virulence factors
,
antimicrobial susceptibility
,
PCR
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj