izpis_h1_title_alt

Ohranjanje antioksidativnih lastnosti rdečih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
Podlogar, Andraž (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Cigić, Blaž (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_podlogar_andraz.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, rdeče vino, cabernet franc, merlot, refošk, enološka sredstva, antioksidacijski potencial, fenolne spojine, flavonoidi, tanini, antociani, barva
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[A. Podlogar]
Št. strani:XIV, 55 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.222:663.252/.253:577.1
COBISS.SI-ID:3341688 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:644
Število prenosov:162
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, red wines, Cabernet Franc, Merlot, Refošk, enological agents, antioxidant potential, phenols, flavonoids, tannins, anthocyanins, color

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj