Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Ohranjanje antioksidativnih lastnosti rdečih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Podlogar, Andraž
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(883,33 KB)
MD5: 92ECD0215FA2D453DE5E86B58C0F4B2D
PID:
20.500.12556/rul/e58cb8e4-a4f7-4fec-894b-877deda536b1
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
rdeče vino
,
cabernet franc
,
merlot
,
refošk
,
enološka sredstva
,
antioksidacijski potencial
,
fenolne spojine
,
flavonoidi
,
tanini
,
antociani
,
barva
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Podlogar]
Leto izida:
2007
Št. strani:
XIV, 55 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1227
UDK:
663.222:663.252/.253:577.1
COBISS.SI-ID:
3341688
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2414
Število prenosov:
422
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Preservation of antioxidative properties of red wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
red wines
,
Cabernet Franc
,
Merlot
,
Refošk
,
enological agents
,
antioxidant potential
,
phenols
,
flavonoids
,
tannins
,
anthocyanins
,
color
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj