Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vaje iz živilske kemije za študente živilske tehnologije
ID
Abram, Veronika
(
Avtor
),
ID
Zelenik-Blatnik, Marija
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(406,44 KB)
MD5: ACFDA62E5162221361A4A97A79A3F4DD
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živilska kemija
Vrsta gradiva:
Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:
2.03 - Univerzitetni, visokošolski ali višješolski učbenik z recenzijo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2002
Št. strani:
III, 28 f.
PID:
20.500.12556/RUL-122506
UDK:
663/664:543(075.8)(076.5)
ISBN:
961-6333-18-6
COBISS.SI-ID:
116512512
Datum objave v RUL:
14.12.2020
Število ogledov:
1969
Število prenosov:
265
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj