Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Izdelki iz hrušk cv. Pituralka in njihova prehranska vrednost : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Vlaj, Gaja
(
Avtor
),
ID
Simčič, Marjan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(742,42 KB)
MD5: 3C06420D5A5642604D127330D58DD4A4
PID:
20.500.12556/rul/7ffd542e-b2cb-4866-8036-10e36d1ce7c7
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
hruške
,
cv. Pituralka
,
trdota
,
barva
,
kemijska sestava
,
prehranska vrednost
,
sadni izdelki
,
vakuumsko pakiranje
,
termostabilna PA
,
PP folija
,
senzorična analiza
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[G. Vlaj]
Leto izida:
2007
Št. strani:
XII, 68 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1224
UDK:
634.13:543:641.1:664.8
COBISS.SI-ID:
3326328
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2229
Število prenosov:
346
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Products of pears cv. Pituralka and their nutritional value : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
pears
,
cv. Pituralka
,
firmness
,
colour
,
chemical composition
,
nutritional value
,
fruit products
,
vacuum packing
,
thermostable PA
,
PP foil
,
sensorial evaluation
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj