izpis_h1_title_alt

Izdelki iz hrušk cv. Pituralka in njihova prehranska vrednost : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Vlaj, Gaja (Avtor), ID Simčič, Marjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (742,42 KB)
MD5: 3C06420D5A5642604D127330D58DD4A4
PID: 20.500.12556/rul/7ffd542e-b2cb-4866-8036-10e36d1ce7c7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hruške, cv. Pituralka, trdota, barva, kemijska sestava, prehranska vrednost, sadni izdelki, vakuumsko pakiranje, termostabilna PA, PP folija, senzorična analiza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[G. Vlaj]
Leto izida:2007
Št. strani:XII, 68 f.
PID:20.500.12556/RUL-1224 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.13:543:641.1:664.8
COBISS.SI-ID:3326328 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1904
Število prenosov:332
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Products of pears cv. Pituralka and their nutritional value : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pears, cv. Pituralka, firmness, colour, chemical composition, nutritional value, fruit products, vacuum packing, thermostable PA, PP foil, sensorial evaluation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj