izpis_h1_title_alt

Preživetje bakterij vrste Salmonella enterica v kuhanih jajcih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Cerar, Gregor (Avtor), ID Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (390,04 KB)
MD5: 8B65891198484E0BF993A75158E1F332
PID: 20.500.12556/rul/03a03d81-81ad-45ea-a0b2-2ae4c0b0b328

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mikroorganizmi, Salmonella enterica, preživelost salmonel, jajca, starost jajc, velikost jajc, kuhanje jajc, središčna temperatura jajc, čas kuhanja jajc
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[G. Cerar]
Leto izida:2007
Št. strani:IX, 53 f.
PID:20.500.12556/RUL-1222 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.4:641.51.06:579.67
COBISS.SI-ID:3325816 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2397
Število prenosov:346
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Survival of Salmonella enterica in cooked eggs : graduation thesis, university studies
Ključne besede:microorganisms, Salmonella enterica, survival of Salmonella, eggs, egg age, egg size, egg cooking, center egg temperature, cooking time

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj