izpis_h1_title_alt

Preživetje bakterij vrste Salmonella enterica v kuhanih jajcih : diplomsko delo, univerzitetni študij
Cerar, Gregor (Avtor), Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_cerar_gregor.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mikroorganizmi, Salmonella enterica, preživelost salmonel, jajca, starost jajc, velikost jajc, kuhanje jajc, središčna temperatura jajc, čas kuhanja jajc
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[G. Cerar]
Št. strani:IX, 53 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.4:641.51.06:579.67
COBISS.SI-ID:3325816 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:902
Število prenosov:195
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:microorganisms, Salmonella enterica, survival of Salmonella, eggs, egg age, egg size, egg cooking, center egg temperature, cooking time

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj