Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Tehnološka kakovost jajčevcev za predelavo : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kadivec, Mirta
(
Avtor
),
ID
Hribar, Janez
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Simčič, Marjan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,30 MB)
MD5: 2BF6F40C9A1CDA7EA40FB669B72B914E
PID:
20.500.12556/rul/5ab4985c-af20-4900-a4f8-956980d03a5f
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
jajčevci
,
vitamin C
,
polifenoli
,
vlaknina
,
tekstura
,
topna suha snov
,
barva
,
kemijska sestava
,
toplotna obdelava
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Kadivec]
Leto izida:
2007
Št. strani:
X, 61 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1221
UDK:
635.646:543.06:664.8.036
COBISS.SI-ID:
3318392
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2620
Število prenosov:
595
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Technological quality of aubergines for processing : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
aubergines
,
vitamin C
,
polyphenols
,
fibre
,
texture
,
soluble dry substance
,
color
,
chemical composition
,
heat treatment
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj