izpis_h1_title_alt

Tehnološka kakovost jajčevcev za predelavo : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kadivec, Mirta (Avtor), Hribar, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Simčič, Marjan (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kadivec_mirta.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:jajčevci, vitamin C, polifenoli, vlaknina, tekstura, topna suha snov, barva, kemijska sestava, toplotna obdelava
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[M. Kadivec]
Št. strani:X, 61 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:635.646:543.06:664.8.036
COBISS.SI-ID:3318392 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1062
Število prenosov:438
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:aubergines, vitamin C, polyphenols, fibre, texture, soluble dry substance, color, chemical composition, heat treatment

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj