izpis_h1_title_alt

Tehnološka kakovost jajčevcev za predelavo : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kadivec, Mirta (Avtor), ID Hribar, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,30 MB)
MD5: 2BF6F40C9A1CDA7EA40FB669B72B914E
PID: 20.500.12556/rul/5ab4985c-af20-4900-a4f8-956980d03a5f

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:jajčevci, vitamin C, polifenoli, vlaknina, tekstura, topna suha snov, barva, kemijska sestava, toplotna obdelava
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Kadivec]
Leto izida:2007
Št. strani:X, 61 f.
PID:20.500.12556/RUL-1221 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.646:543.06:664.8.036
COBISS.SI-ID:3318392 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2179
Število prenosov:561
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Technological quality of aubergines for processing : graduation thesis, university studies
Ključne besede:aubergines, vitamin C, polyphenols, fibre, texture, soluble dry substance, color, chemical composition, heat treatment

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj