Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Uvajanje in optimizacija metode za določanje CoQ10 v mleku in mlečnih izdelkih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
David, Ksenja
(
Avtor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golc-Wondra, Alenka
(
Komentor
),
ID
Abram, Veronika
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(479,91 KB)
MD5: 76257AAE507FEA8131856BE1D162737E
PID:
20.500.12556/rul/c1f65aa8-9aba-4138-98a0-6c7cfbaa14ec
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
analizne metode
,
ekstrakcija tekoče-tekoče
,
LLE
,
ekstrakcija na trdni fazi
,
SPE
,
HPLC
,
validacija metode
,
koencim Q10
,
mleko
,
mlečni izdelki
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. David]
Leto izida:
2007
Št. strani:
IX, 61 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1219
UDK:
543.544:577.15:637.12/.14
COBISS.SI-ID:
3317880
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2933
Število prenosov:
384
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Introduction and optimization of method for determination of CoQ10 in milk and dairy products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
analytical methods
,
liquid-liquid extraction
,
LLE
,
solid phase extraction
,
SPE
,
HPLC
,
method validation
,
coenzyme Q10
,
milk
,
dairy products
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj