izpis_h1_title_alt

Uvajanje in optimizacija metode za določanje CoQ10 v mleku in mlečnih izdelkih : diplomsko delo, univerzitetni študij
David, Ksenja (Avtor), Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golc-Wondra, Alenka (Komentor), Abram, Veronika (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_david_ksenja.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:analizne metode, ekstrakcija tekoče-tekoče, LLE, ekstrakcija na trdni fazi, SPE, HPLC, validacija metode, koencim Q10, mleko, mlečni izdelki
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[K. David]
Št. strani:IX, 61 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:543.544:577.15:637.12/.14
COBISS.SI-ID:3317880 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:728
Število prenosov:172
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:analytical methods, liquid-liquid extraction, LLE, solid phase extraction, SPE, HPLC, method validation, coenzyme Q10, milk, dairy products

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj