izpis_h1_title_alt

Uvajanje in optimizacija metode za določanje CoQ10 v mleku in mlečnih izdelkih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID David, Ksenja (Avtor), ID Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golc-Wondra, Alenka (Komentor), ID Abram, Veronika (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (479,91 KB)
MD5: 76257AAE507FEA8131856BE1D162737E
PID: 20.500.12556/rul/c1f65aa8-9aba-4138-98a0-6c7cfbaa14ec

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:analizne metode, ekstrakcija tekoče-tekoče, LLE, ekstrakcija na trdni fazi, SPE, HPLC, validacija metode, koencim Q10, mleko, mlečni izdelki
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. David]
Leto izida:2007
Št. strani:IX, 61 f.
PID:20.500.12556/RUL-1219 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.544:577.15:637.12/.14
COBISS.SI-ID:3317880 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2935
Število prenosov:384
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Introduction and optimization of method for determination of CoQ10 in milk and dairy products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:analytical methods, liquid-liquid extraction, LLE, solid phase extraction, SPE, HPLC, method validation, coenzyme Q10, milk, dairy products

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj