izpis_h1_title_alt

Vpliv pektinskega gela na sproščanje komercialne jagodne arome : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Rednak, Matija (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (502,67 KB)
MD5: E7F4E85E677D3561B9292FD3D68BB1E6
PID: 20.500.12556/rul/f7024e45-a287-43c7-a44b-f8223df5521f

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:jagodna aroma, hlapne komponente, etil butanoat, 2-metil etil butanoat, 3-metil etil butanoat, etil pantanoat, metil heksanoat, etil heksanoat, metil propanoat, heksil acetat, fenil metil acetat, sproščanje komponent arome, želirna sredstva, pektinski geli, vpliv temperature, vpliv pH
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Rednak]
Leto izida:2007
Št. strani:X, 44 f.
PID:20.500.12556/RUL-1217 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.002.3:547.458.88
COBISS.SI-ID:3299960 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1381
Število prenosov:325
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of pectin gel on the release of commercial strawberry aroma : graduation thesis, university studies
Ključne besede:strawberry aroma, volatile compounds, ethyl butanoate, 2-methyl ethyl butanoate, 3-methyl ethyl butanoate, ethyl pantanoate, methyl hexanoate, ethyl hexanoate, methyl propanoate, hexyl acetate, phenyl methyl acetate, release of aroma compounds, gelling agents, pectin gels, effect of temperature, effect of pH

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj