izpis_h1_title_alt

Vsebnost sladkorjev ter prostih in skupnih kislin v različnih vrstah slovenskega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kasenburger, Petra (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1014,98 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, kemijska sestava, sladkorji, monosaharidi, disaharidi, trisaharidi, HPAEC-PAD, proste kisline, laktoni, skupne kisline
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:IX, 73 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:638.16:543.61
COBISS.SI-ID:3200888 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:951
Število prenosov:279
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Sugars, free and total acids content in different types of Slovenian honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, chemical composition, sugars, monosaccharides, disaccharides, trisaccharides, HPAEC-PAD, free acids, lactones, total acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj