izpis_h1_title_alt

Vsebnost sladkorjev ter prostih in skupnih kislin v različnih vrstah slovenskega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kasenburger, Petra (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1014,98 KB)
MD5: 53D722B07F7C292783023D3806F9852C
PID: 20.500.12556/rul/dc9f2d30-bed6-4621-8e95-33d2596a4dca

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, kemijska sestava, sladkorji, monosaharidi, disaharidi, trisaharidi, HPAEC-PAD, proste kisline, laktoni, skupne kisline
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:IX, 73 f.
PID:20.500.12556/RUL-1209 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.16:543.61
COBISS.SI-ID:3200888 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:4023
Število prenosov:393
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Sugars, free and total acids content in different types of Slovenian honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, chemical composition, sugars, monosaccharides, disaccharides, trisaccharides, HPAEC-PAD, free acids, lactones, total acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj