izpis_h1_title_alt

Vsebnost maščobnih kislin, sladkorjev in vitamina C v različnih kultivarjih zelja (Brassica oleracea L.) : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Garjetović, Darko (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,04 MB)
MD5: FF0732126E2D6BFACFA206E2CDE1314D
PID: 20.500.12556/rul/392bd775-78fe-4d1e-abe0-70fd2718d049

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelje, sveže zelje, Brassica oleracea L., kemijska sestava, maščobne kisline, sladkorji, vitamin C
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:X, 55 f.
PID:20.500.12556/RUL-1202-4f23a73e-71d7-e2fb-3638-e9b55b539d1e Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.34:543.631
COBISS.SI-ID:3191416 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2307
Število prenosov:407
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Determination of fatty acids, sugars and vitamin C content in a different species of cabbage (Brassica oleracea L.) : graduation thesis, university studies
Ključne besede:cabbages, fresh cabbage, Brasica oleracea L., chemical composition, fatty acids, sugars, vitamin C

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj