Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost maščobnih kislin, sladkorjev in vitamina C v različnih kultivarjih zelja (Brassica oleracea L.) : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Garjetović, Darko
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,04 MB)
MD5: FF0732126E2D6BFACFA206E2CDE1314D
PID:
20.500.12556/rul/392bd775-78fe-4d1e-abe0-70fd2718d049
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
zelje
,
sveže zelje
,
Brassica oleracea L.
,
kemijska sestava
,
maščobne kisline
,
sladkorji
,
vitamin C
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
X, 55 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1202-4f23a73e-71d7-e2fb-3638-e9b55b539d1e
UDK:
635.34:543.631
COBISS.SI-ID:
3191416
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2307
Število prenosov:
407
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Determination of fatty acids, sugars and vitamin C content in a different species of cabbage (Brassica oleracea L.) : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
cabbages
,
fresh cabbage
,
Brasica oleracea L.
,
chemical composition
,
fatty acids
,
sugars
,
vitamin C
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj