izpis_h1_title_alt

Preživetje različnih sevov bakterij rodu Salmonella pri pasterizaciji : diplomsko delo, univerzitetni študij
Strelec, Mateja (Avtor), Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (764,98 KB)
MD5: E6D2CBA1F036FC211137F86BA267D690
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mikroorganizmi, Salmonella, jajčni melanž, pasterizacija, temperatura pasterizacije, čas pasterizacije, inhibicija rasti, decimalni redukcijski čas, vrednost D
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:IX, 58 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:579.24+579.26:579.67
COBISS.SI-ID:3190392 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1276
Število prenosov:377
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Survival of Salmonella strains through pasteurization treatment : graduation thesis, university studies
Ključne besede:microorganisms, Salmonella, liquid whole egg, pasteurization, pasteurization temperature, pasteurization time, grouth inhibition, decimal reduction time, D value

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj