izpis_h1_title_alt

Preživetje različnih sevov bakterij rodu Salmonella pri pasterizaciji : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Strelec, Mateja (Avtor), ID Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (764,98 KB)
MD5: E6D2CBA1F036FC211137F86BA267D690
PID: 20.500.12556/rul/54c02c68-ca2e-472b-b762-077066393db8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mikroorganizmi, Salmonella, jajčni melanž, pasterizacija, temperatura pasterizacije, čas pasterizacije, inhibicija rasti, decimalni redukcijski čas, vrednost D
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:IX, 58 f.
PID:20.500.12556/RUL-1198 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.24+579.26:579.67
COBISS.SI-ID:3190392 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2902
Število prenosov:479
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Survival of Salmonella strains through pasteurization treatment : graduation thesis, university studies
Ključne besede:microorganisms, Salmonella, liquid whole egg, pasteurization, pasteurization temperature, pasteurization time, grouth inhibition, decimal reduction time, D value

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj