izpis_h1_title_alt

Ekstrakcija barvnih in fenolnih spojin v grozdni sok med maceracijo rdečega grozdja : diplomsko delo, univerzitetni študij
Čerpič, Špela (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Simčič, Marjan (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_cerpic_spela.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:grozdni sok, rdeče vino, refošk, cabernet sauvignon, merlot, maceracija, fermentacija, encimi, hranilne snovi, fenolne spojine, tanini, antociani, stabilnost barve, kinetika ekstrakcije fenolnih spojin
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:XII, 67 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.222:663.253.34:547.97
COBISS.SI-ID:3187064 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:833
Število prenosov:193
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:grape juice, red wine, Refošk, Cabernet sauvignon, Merlot, maceration, fermentation, enzymes, nutrition preparation, phenolic compounds, tannins, anthocyanins, colour stability, extraction kinetics of phenolic compounds

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj