izpis_h1_title_alt

Ekstrakcija barvnih in fenolnih spojin v grozdni sok med maceracijo rdečega grozdja : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Čerpič, Špela (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (589,91 KB)
MD5: 344015BA46AFF30400182DFDB56C1D50
PID: 20.500.12556/dkum/e3a9fa2a-66cb-42f0-81b3-9dc8f5b40896
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:grozdni sok, rdeče vino, refošk, cabernet sauvignon, merlot, maceracija, fermentacija, encimi, hranilne snovi, fenolne spojine, tanini, antociani, stabilnost barve, kinetika ekstrakcije fenolnih spojin
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Št. strani:XII, 67 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1193 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.222:663.253.34:547.97
COBISS.SI-ID:3187064 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1462
Število prenosov:315
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Extraction of colour and phenolic compounds in grape juice during the maceration of red grape : graduation thesis, university studies
Ključne besede:grape juice, red wine, Refošk, Cabernet sauvignon, Merlot, maceration, fermentation, enzymes, nutrition preparation, phenolic compounds, tannins, anthocyanins, colour stability, extraction kinetics of phenolic compounds

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj