izpis_h1_title_alt

Vpliv vsebnosti višjih alkoholov na senzorične in tehnološke lastnosti sadnih destilatov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Suban, Dejan (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,08 MB)
MD5: 046ADFA3E8996638C1F34D9DB45DF3F9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:žganje, sadni destilati, brinjevec, slivovka, sadjevec, viljamovka, acetaldehid, etil acetat, metanol, 1-propanol, izobutanol, 1-butanol, izoamil alkohol, 2-fenil etanol, plinska kromatografija, GC, turbidimetrija, motnost, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [D. Suban]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 63 f.
PID:20.500.12556/RUL-119026 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.5:543.631.3:543.544
COBISS.SI-ID:3203192 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:950
Število prenosov:127
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of higher alcohols on sensory and technological properties of fruit distillates : graduation thesis, university studies
Ključne besede:spirits, fruit distillates, brinjevec, slivovka, sadjevec, viljamovka, acetaldehyde, ethyl acetate, methanol, 1-propanol, isobutanol, 1-butanol, isoamyl alcohol, 2-phenil ethanol, gas chromatography, GC, turbidimetry, turbidity, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj