izpis_h1_title_alt

Vpliv vsebnosti višjih alkoholov na senzorične in tehnološke lastnosti sadnih destilatov : diplomsko delo, univerzitetni študij
Suban, Dejan (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Gašperlin, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,08 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:žganje, sadni destilati, brinjevec, slivovka, sadjevec, viljamovka, acetaldehid, etil acetat, metanol, 1-propanol, izobutanol, 1-butanol, izoamil alkohol, 2-fenil etanol, plinska kromatografija, GC, turbidimetrija, motnost, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [D. Suban]
Št. strani:XI, 63 f.
UDK:663.5:543.631.3:543.544
COBISS.SI-ID:3203192 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:40
Število prenosov:21
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of higher alcohols on sensory and technological properties of fruit distillates : graduation thesis, university studies
Ključne besede:spirits, fruit distillates, brinjevec, slivovka, sadjevec, viljamovka, acetaldehyde, ethyl acetate, methanol, 1-propanol, isobutanol, 1-butanol, isoamyl alcohol, 2-phenil ethanol, gas chromatography, GC, turbidimetry, turbidity, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj