izpis_h1_title_alt

Določanje živega srebra v različnih vrstah svežih in konzerviranih rib na slovenskem tržišču : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Zajc, Antonija (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Horvat, Milena (Komentor), ID Žlender, Božidar (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (840,79 KB)
MD5: 1E58EF91D4496B15DBEA36BF1BF5E158

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ribe, ribji izdelki, živo srebro, slovensko tržišče, prehrambene navade, vnos živega srebra
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [A. Zajc]
Leto izida:2006
Št. strani:X, 84 f.
PID:20.500.12556/RUL-119014 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.56+664.95:546.49
COBISS.SI-ID:3227000 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:709
Število prenosov:86
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Determination of mercury in different species of fresh and tinned fish of the Slovenian market : graduation thesis, university studies
Ključne besede:fish, fish products, mercury, Slovenian market, eating habbits, mercury intake

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj