izpis_h1_title_alt

Vpliv enoloških sredstev na izločanje vinskega kamna : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kunej, Aleš (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,12 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija, kristalizacija, čiščenje, enološka sredstva, koloidni delci
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [A. Kunej]
Št. strani:XI, 58 f.
UDK:663.252.39+663.256
COBISS.SI-ID:3227512 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:62
Število prenosov:24
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of enological agents on potassium hydrogen tartrate precipitation : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wine, tartrates, potassium hydrogen tartrate, KHT, stabilization, crystallization, fining, enological agents, colloids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj