izpis_h1_title_alt

Vpliv enoloških sredstev na izločanje vinskega kamna : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kunej, Aleš (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,12 MB)
MD5: AAC9E61DC47182A5B6F92F85EF990AF1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija, kristalizacija, čiščenje, enološka sredstva, koloidni delci
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [A. Kunej]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 58 f.
PID:20.500.12556/RUL-119012 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252.39+663.256
COBISS.SI-ID:3227512 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:956
Število prenosov:129
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of enological agents on potassium hydrogen tartrate precipitation : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wine, tartrates, potassium hydrogen tartrate, KHT, stabilization, crystallization, fining, enological agents, colloids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj