Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Maščobnokislinska sestava grozdnih pečk različnih sort grozdja : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kovač, Judita
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(332,66 KB)
MD5: 2798AC06B8DF31E0BDAC3B7C2094AD89
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
grozdje
,
grozdne pečke
,
kemijska sestava
,
maščobe
,
maščobne kisline
,
vsebnost vode
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo], [J. Kovač]
Leto izida:
2006
Št. strani:
IX, 38 f.
PID:
20.500.12556/RUL-119009
UDK:
634.8:543.635.3
COBISS.SI-ID:
3257464
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1039
Število prenosov:
130
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Content of fatty acids in the seeds of different grape cultivars : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
grapes
,
grape seeds
,
chemical composition
,
fats
,
fatty acids
,
water content
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj