izpis_h1_title_alt

Maščobnokislinska sestava grozdnih pečk različnih sort grozdja : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kovač, Judita (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (332,66 KB)
MD5: 2798AC06B8DF31E0BDAC3B7C2094AD89

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:grozdje, grozdne pečke, kemijska sestava, maščobe, maščobne kisline, vsebnost vode
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [J. Kovač]
Leto izida:2006
Št. strani:IX, 38 f.
PID:20.500.12556/RUL-119009 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8:543.635.3
COBISS.SI-ID:3257464 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1039
Število prenosov:130
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Content of fatty acids in the seeds of different grape cultivars : graduation thesis, university studies
Ključne besede:grapes, grape seeds, chemical composition, fats, fatty acids, water content

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj